22 Haziran 2015 Pazartesi

Annie 2015 Full izle

Annie filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 5.0 İmdb puanına sahip olan bu filmin yönetmenliğini Will Gluck kaleme almıştır. Quvenzhané Wallis , Jamie Foxx , Rose Byrne , Bobby Cannavale , Cameron Diaz gibi isimler çekirdek oyuncu kadrosunda bulunmaktadır. ABD yapımı olan bu eser  Aile Filmleri kategorisinde yer almaktadır. New York’un karanlık ve sert sokaklarında hayatta kalabilecek kadar güçlü bir kız olan Annie, hayatını annesi ile birlikte sürdürmektedir. Annie’nin annesi koruyucu güdülere sahiptir. Annie, Benjamin Stack adında bir politikacı ile tanıştıktan sonra talih yüzüne güler. New York belediye başkanlığı seçimlerinin güçlü adaylarından birisi olan Stacks, Annie’yi evlat edinmeye karar verir. Vermiş olduğu bu kadar kampanyasını olumlu yönde etkileyecektir. Annie filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Annie filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Annie türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Annie filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Annie filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder