22 Haziran 2015 Pazartesi

Ali Kundilli: Koş Ali Koş 2015 Full izle

Ali Kundilli filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Namuslu, işini iyi yapan, güvenilir, biri olan Ali Kundilli sigortalı bir işte çalışmak istemez ve kendi yaptığı icatların bir gün fark edileceğinin hayalini kurar. Fakat çocukluk arkadaşı Vedat, Ali Kundilli gibi düşünmez ve sisteme boyun eğer. Çünkü Vedat'ın sevdiği kız olan Ayşe ile evlenebilmesinin şartı sigortalı bir işe girmesidir. Aynı şart Ayşe’nin ablası İlknur’a aşık olan Ali için de geçerlidir. Ali bunu kabul etmez ama herşey Vedat ile Ayşe'nin kına gecesinde patlak verir ve ortaya trajikomik olaylar serisi çıkar. Buyrun bu 2015 yapımı komedi filmini izleyelim...
Ali Kundilli filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Ali Kundilli filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Ali Kundilli HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ali Kundilli filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Ali Kundilli : Koş Ali Koş filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/ali-kundilli-kos-ali-kos-2015-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder