21 Haziran 2015 Pazar

Amour fou - Çılgın Aşk HD 2014 Türkçe Dublaj izle

Çılgın Aşk filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.3 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Jessica Hausner yapmıştır. Birte Schnoeink , Christian Friedel , Stephan Grossmann gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 yapımı olan bu eser Dram ve Komedi Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Genç şair Heinrich, ölümün kaçınılmazlığını aşkla aşmaya çalışmaktadır, ama kuzeni Marie’yi onunla birlikte intihar etmeye ikna edemez. Heinrich, kuzeni Marie'yi ne yaptıysa bu intihara sürükleyemez. Reddedilmenin ağırlığını hissettiği sırada Heinrich, orta sınıftan evli bir kadın olan Henriette’le tanışır. Henriette başta çekimser davransa da ölümcül bir hastalığın pençesinde olduğunu öğrenince Heinrich’in teklifini yeniden değerlendirecektir. Film bu şekilde gelişmektedir. Filmin devamını hep beraber izleyip görelim
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Çılgın Aşk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Çılgın Aşk filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Çılgın Aşk türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Çılgın Aşk filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Çılgın Aşk filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/amour-fou-cilgin-ask-hd-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder