22 Haziran 2015 Pazartesi

My Summer in Provence - Dedemle Bu Yaz 2015 Full HD izle

Dedemle Bu Yaz filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.5 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Rose Bosch yapmıştır. Jean Reno , Anna Galiena , Charlotte De Turckheim gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Fransa yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır. Film 2015 tarihinde vizyona girecektir.
Daha önce hiç tanışmadıkları ve ilk defa tanışacakları Paul Oliveron'un yanında Provence'de yaz tatillerini geçirmeye hazırlanan üç kardeş hiç beklemedikleri bir yaz geçirecektir. Lea, Adrian ve işitme engelli küçük Theo babalarının evi terk etmesiyle tatile kötü bir başlangıç yaparlar. Bu da yetmezmiş gibi dedeleri ve gençler arasında kısa sürede tartışma çıkacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de şimdiden İyi Seyirler Dileriz..
Dedemle Bu Yaz filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Dedemle Bu Yaz filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Dedemle Bu Yaz türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dedemle Bu Yaz filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Dedemle Bu Yaz filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder