21 Haziran 2015 Pazar

Time Lapse - Zaman Sapması 2014 Türkçe Dublaj izle

Zaman Sapması filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.6 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Bradley King yapmıştır. Danielle Panabaker , Matt O'Leary gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Bilim Kurgu ve Gerilim Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Üç arkadaş bir gün gizemli bir makine bulurlar. Bu makine 24 saat ilerisinin fotoğraflarını çekmektedir. Makinenin geleceği gösterme özelliği olduğunu fark eden üç yakına arkadaş makinenin bu özelliğini kendi çıkarları için kullanmaya karar verirler. İlk başlarda her şey güzel giderken makine bir gün gelecek ile ilgili rahatsızlık verici görüntüler göstermeye başlar be bunun üzerine üç yakın arkadaş olan Fin, Jasper ve Callie kendilerini korkunç olayların içinde bulacaklardır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Zaman Sapması filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Zaman Sapması filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Zaman Sapması türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Zaman Sapması filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Zaman Sapması filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/time-lapse-zaman-sapmasi-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder