23 Haziran 2015 Salı

Bizim Hikaye 2015 Full HD izle

Bizim Hikaye filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.5 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Yasin Uslu yapmıştır. Yasin Uslu , Seda Altaylı Turgutlu'nun senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Alaaddin Film üstlenmiştir. Cansel Elçin ,  Naz Elmas ,  İbrahim Kendirci ,  Haluk Piyes ,  Çiğdem Batur gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 27 Mart 2015'dir.
Haksızlığa uğramış, ailesi, yuvası, geleceği elinden alınmış bir adam ile hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan, çocuklarıyla bu koca dünyada bir başına kalmış bir kadının öyküsünü perdeye taşıyor Bizim Hikaye. Başka kimler yok ki bu öyküde: ailesinin itibarını kurtarmak için çabalayan bir genç, yanlış zamanın ve yanlış davanın kurbanı olan eski bir aşık... Yarınlardan bu günlere kadar gelmeyi başarabilmiş bir aşk hikayesi. 80 darbesinde gururu, itibarı zedelenen, inancı ve düşüncesi ne olursa olsun haksız yere hüküm giyen insanların, darbe sonrasında hayata tutunma çabalarını perdeye taşıyan film; o günlerden bu günlere kadar uzanan bir mücadeleyi, hiç bir şekilde bağlarını kopartmayan fedakar bir aile aracılığıyla bizlere aktarıyor.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Bizim Hikaye filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Bizim Hikaye filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Bizim Hikaye HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bizim Hikaye filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Bizim Hikaye filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder