22 Haziran 2015 Pazartesi

Colt 45 HD 2015 izl

Colt 45 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Fabrice Du Welz yapmıştır. Fathi Beddiar'ın senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Alice Taglioni , Philippe Nahon , Gérard Lanvin , Joey Starr , Amr Waked gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Fransa yapımı olan bu eser Aksiyon , Dram ve Suç Filmler kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 12 Haziran 2015'dir.
Belçikalı yönetmen Fabrice Du Welz'in 5. filmi olan Colt'un hikayesi 20'li yaşlarında olan ailah uzmanı Vincent hakkındadır. Vincent sabahları polis cephaneliğinde çalışmakta geceleri ise bölgedeki en iyi atışçı olabilmek için pratik yapmaktadır. Bir gece şans eseri bölümün en iyi Milo ile tanışır ve Milo o gece atış konusundaki yeteneklerini gösterir. Vincent bir gece bilinmeyen bir saldırgan tarafından tuzağa düşürülür ve orada saldırganı öldürmek zorunda kalır. Cinayeti ört bas etmek için Milo'dan yardım alır. Bunun karşılığı olrak Milo'ya küçük bir silah cephaneliği ve küçük bir 45'lik silahlar verir. Bu silahlar bir dizi cinayette kullanılınca Vincent komutan Chavez ile aslında ellerine silahlarını kendisi verdiği adamları aramaya çıkar.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Colt 45 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Colt 45 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Colt 45 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Colt 45 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Colt 45 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/colt-45-hd-2015-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder