21 Haziran 2015 Pazar

The Living 2014 Full HD izle

The Living filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.5 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Jack Bryan yapmıştır. Kenny Wormald , Erin Cummings , Fran Kranz , Joelle Carter , Jocelin Donahue gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Gerilim Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Bağımsız bir film olan The Living kahramanımız Teddy'nin hikayesini anlatmaktadır. Teddy kız kardeşinin kocasından şiddet görmesine dayanamaz ve çaresizce kız kardeşi Molly'i kurtarmak için eski bir mahkumu Molly'nin kocasını öldürmek üzere kiralar. Yaptığı bu hareketten kolayca kurtulabileceğini düşünen Teddy'nin bu düşüncesiz ve çaresiz hareketi ileride daha birçok sorun yol açacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
The Living filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
The Living filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Living türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Living filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

The Living filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/the-living-2014-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder