10 Temmuz 2015 Cuma

Deccal Başlıyor 2015 Full İzle

Deccal Başlıyor filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  5.1 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Özgür Bakar yapmıştır. Özgür Bakar ve Alper Kıvılcım'ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp ve Uğur Kaplan üstlenmiştir. Sait Genay ,  Duygu Paracıkoğlu ,  Öznur Serçeler ,  Aysan Sümercan ,  Bulut Köpük gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Korku ve Gerilim Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Türkiye yapımı olan filmin konusuna değinecek olursak: Kıyamet alametlerini hızla yüz göstermeye başlıyor.Bütün kehanetler gerçekleşmeye başladı.Şurada bakacak olursak dünyanın batmasına az zaman kaldı bile denilebilir.Peki ya bu kehanetler hakkında kimin ne kadar bilgisi var ? Özellikle bu kehanetler üzerine yoğunlaşan senaristler kitap okumayan araştırmayan insanları kolay yoldan bilgilendirme yollarına gitmişlerdir.Bunlardan biri de Deccal dir. Anlatılanlara göre : İstanbul'un tam ortasında yavaş yavaş kıyametin tohumları atılmaya başlanıyor.Dünyanın sonunun getirileceğine inanılan bütün kehanetler gerçekleşmeye başlıyor. Önce Mezopatamyada yayılan bir virüs gibi kötülük tüm Dünyayı sarmış durumda.Ve Şeytan kendine uygun bir beden arayışına girmiştir.Kıyameti getiren ete kemiğe bürünmeye çalışmaktır amacı.Ve Şeytan dünyanın sonunu getirmeye hazırlanıyor.
Ve şimdi insanlar kafayı yeme noktasına gelene kadar bu beladan kurtulmaya kendilerini korumaya çalışacaktır.
Acaba siz olsanız neler yapardınız? Bu durumda delirmemek elde değil.
Filmi izlemek isteyenlere ilk tavsiyem korku ve gerilimin doruklarına çıkaracak bir film o gerilimi hissedeceksiniz.
Buyrun hep beraber seyre dalalım...
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Deccal Başlıyor filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Deccal Başlıyor filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Deccal Başlıyor türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Deccal Başlıyor filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Deccal Başlıyor filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder