7 Temmuz 2015 Salı

Bi O Kalmıştı 2015 Full HD izle

Bi O Kalmıştı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.4 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Burak Babayiğit yapmıştır. Taha Ulukaya , Murat Nazım Vardarlı , Sebahat Adalar gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Komedi Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Hayati Altuntaş ve Altuntaş ailesinin traji-komik hikayesinin anlatıldığı Bi O Kalmıştı filmi izleyenlere Yeşilçam'ın o samimiyetini getirmeyi amaçlıyor. Hayati Altuntaş ailesi ile birlikte yaşayan kıt kanaat geçinen bir adamdır. Her gün iş aramak için dışarı çıkan Hayati bir türlü iş bulamaz. Eline geçen parayıda şans oyunlarına yatıran Hayati karısı Saniye'nin ve abisi Bekir'in alay konusu olmuştur. Öte yandan abisi Bekir karısının babasından kalan kuyumcuyu işleterek rahat bir hayat sürmektedir. Altuntaş ailesinin hayatlarına konuk olacağımız bu eğlenceli bir o kadar da hüzünlü film izleyenlere duygu dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Bi O Kalmıştı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Bi O Kalmıştı filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Bi O Kalmıştı HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bi O Kalmıştı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Bi O Kalmıştı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/bi-o-kalmisti-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder