3 Temmuz 2015 Cuma

Asterix: The Mansions of the Gods - Asteriks: Roma Sitesi 2015 Full izle

Asteriks: Roma Sitesi filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.0 Imdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Louis Clichy , Alexandre Astier yapmıştır. Laurent Lafitte , Lorànt Deutsch , Roger Carel gibi isimler filmin seslendirenler oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Fransa yapımı olan bu eser Aile , Animasyon ve Komedi Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Sezar Gallerlilerin oturduğu Roma imparatorluğunun sınırındaki köyü yok etmek için bir proje başlatır. Ülkenin en iyi mimarını işin başına getirir. Mimar büyük roma sitili binalardan oluşan bir plan çizer. Tanrıların Sitesi adı verilen projeyi yapmak için küçük köyün yanındaki orman yok edilecektir. Bunu gören Asteriks ve Oburiks planı bozmak ve Sezarı yenmek için ellerinden geleni yapacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Asteriks: Roma Sitesi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Asteriks: Roma Sitesi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Asteriks: Roma Sitesi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Asteriks: Roma Sitesi filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Asteriks: Roma Sitesi filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/asterix-the-mansions-of-the-gods-asteriks-roma-sitesi-2015-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder