2 Temmuz 2015 Perşembe

Manglehorn 2015 Full HD izle

Manglehorn filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.1Iİmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini  David Gordon Green yapmıştır. David Gordon Green ve Molly Conners'ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını David Gordon Green ve Paul Logan üstlenmiştir. Al Pacino ,  Holly Hunter ,  Chris Messina ,  Harmony Korine ,  Edrick Browne gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
AJ Manglehon yıllar önce bir kadını sevmiştir fakat kadın tarafından terk edilince kalbi kırılmıştır. Şimdilerde küçük bir kasabada sessiz ve sakin bir hayat yaşamakta ve demircilik yaparak geçimini sağlamaktadır. Fakat Manglehorn yeni tanıştığı bir arkadaşının da yardımıyla temiz bir sayfa açıp yeni bir hayata başlamaya karar verir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Manglehorn filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Manglehorn filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Manglehorn türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Manglehorn filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum
yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Manglehorn filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/manglehorn-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder