10 Temmuz 2015 Cuma

Albert 2015 Full izle

Albert filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.1 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Karsten Kiilerich yapmıştır. Bodil Jørgensen ,  Thomas Bo Larsen ,  Oscar Dietz ,  Morten Eisner ,  Erik Holmey gibi isimler filmin seslendirenler oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Danimarka yapımı olan bu eser Animasyon , Aile ve Komedi Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Danimarka'da Kellyville kasabasında yaşayan Albert ve Egon yaramazlıklarıyla kasabadakilerin başına dert olmuştur. Sürekli macera arayan bu iki küçük yaramaz arkadaş, kendi yaptıkları bir balonla gezintiye çıkmaya çalışırlar fakat bu deneyimin sonucu hüsran olur çünkü balonlarıyla kasaba meydanında ki başkanın heykelini devirirler. Bu macera girişimlerini ellerine, yüzlerine bulaştıran iki yaramaz arkadaş, Kellyville'nin onlar için fazla küçük olduğuna karar verirler ve Dünya'yı gezmek üzere bir yolculuğa atılırlar. Asıl amaçları bu yolculuk sırasında gerçek bir balon bulmak olan Albert ve Egon bu yolculuk sırasında tanıştıkları hırsızlar ve çingeneler ile birlikte dünyanın en büyük elmasının peşine düşerler.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Albert filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Albert filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Albert türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Albert filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Albert filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum... biraz daha güncelliği artırırsanız harika olacaktır.

    türkçe dublaj izle
    Film izle

    YanıtlaSil