10 Temmuz 2015 Cuma

Sinister 2 - Lanet 2 2015 Full izle

Lanet 2 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.0 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Ciaran Foy yapmıştır. Scott Derrickson ,  C. Robert Cargill'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Jason Blum üstlenmiştir. Shannyn Sossamon ,  Tate Ellington ,  James Ransone ,  Nicholas King ,  Delphine Pontvieux gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 ABD yapımı olan bu eser Gerilim ve Korku Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Lanet 1 Filminde de olduğu gibi Lanet 2 Filminde de Buhguul yine iş başındadır. Bu sefer genç bir anne ve 9 yaşındaki ikiz oğullarına musallat olur. Anne ve Çocuklar köyde bir çiftlik evine yeni yerleşmişlerdir. Buhguul, ikizlerden biri olan Dylan'ı gözüne kestirmiştir ve Dylan'ı ikna edip tüm ailesini ona öldürtmek istemektedir. Dylan'a daha önce ikna ettiği ve şuan ona bağlı olan küçük çocuklar aracılığıyla ulaşır. Bu çocuklar toplanıp Dylan'a kendi işledikleri cinayetleri izletirler. Hepsi Buhgull tarafından ikna edilip kendi ailelerini öldürmüşlerdir. Fakat Buhguul'un bir efsane olmadığını ve gerçek olduğuna inanan Dr. Stomberg, Dylan'ı durdurmak için orada olacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Lanet 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Lanet 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Lanet 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Lanet 2 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Lanet 2 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum... biraz daha güncelliği artırırsanız harika olacaktır.

    türkçe dublaj izle
    Film izle

    YanıtlaSil