6 Temmuz 2015 Pazartesi

Paper Planes - Kağıttan Uçaklar 2014 Full izle

Kağıttan Uçaklar filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.3 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Robert Connolly yapmıştır. Robert Connolly ve Steve Worland'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Maggie Miles üstlenmiştir. Sam Worthington ,  David Wenham ,  Ed Oxenbould ,  Deborah Mailman ,  Terry NorrisSam Worthington ,  David Wenham ,  Ed Oxenbould ,  Deborah Mailman ,  Terry Norris gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Avusturya yapımı olan bu eser Aile Filmleri izle yer almaktadır.
Avusturyalı küçük bir çocuk olan Dylan'ın en büyük hayali pilot olmaktır. Fakat yaşı küçük olduğu için uçmaya ve uçaklara yakın olmaya hiçbir fırsatı olmayan Dylan bu hayaline en çok kağıttan yaptığı uçaklarla yaklaşmaktadır. Bu yüzden Japonya'da düzenlenecek olan Kağıt Uçaklar yarışmasına katılır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Kağıttan Uçaklar filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kağıttan Uçaklar filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kağıttan Uçaklar türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kağıttan Uçaklar filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Kağıttan Uçaklar filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder