6 Temmuz 2015 Pazartesi

Underdog Kids 2015 Full izle

Underdog Kids filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.1 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Phillip Rhee yapmıştır. Phillip Rhee'nin senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Phillip Rhee ve Douglas Magallon üstlenmiştir. Greg Grunberg ,  Adam Irigoyen ,  Tom Arnold ,  Don 'The Dragon' Wilson ,  Beau Bridges gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Aile ve Aksiyon Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Büyük bir şehirde küçük bir mahallede yaşayan bir kaç çocuk mahallenin karate takımındadır. Fakat şehrin zengin ailelerinin çocuklarından oluşan başka bir karate takımı da vardır. Beverly Hills Junior National Karate takımı rakip tanımamaktadır. Küçük mahalleden gelen karate takımı bu çocukların karşısına çıkacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Underdog Kids filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Underdog Kids filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Underdog Kids türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Underdog Kids filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Underdog Kids filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/underdog-kids-2015-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder