2 Temmuz 2015 Perşembe

Ejderin Karnı 2014 Türkçe Dublaj Full izle

Ejderin Karnı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  3.8 Imdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Eric Styles yapmıştır. Andy Briggs'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Paul Katis üstlenmiştir. Dolph Lundgren, Scott Adkins, Yi Huang gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2013 İngiltere, Çin yapımı olan bu eser Aksiyon ve Macera Filleri kategorilerinde yer almaktadır.
İyi niyetli bir araştırmacı olan Travis özellikle soyu tükenmekte olan canlıları koruma altına almaktadır. Çin'de küçük bir köyde bir canavarın terör estirdiğini öğrenir. Bunun üzerine kimse canavarı öldürmeden onu yakalayabilmek için yolculuğa çıkar. Fakat Harker adındaki bir ödül avcısıda canavarın peşindedir. Harker Travis kadar iyi niyetli değildir ve canavarı öldürmek istemektedir. Bazı talihsiz olayların ardından Travis hayatını kaybeder. Bunun üzerine ekip arkadaşları Çin'e gelir fakat geldiklerinde ummadıkları şeylerle karşılaşacaklardır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Ejderin Karnı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Ejderin Karnı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ejderin Karnı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ejderin Karnı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Ejderin Karnı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/ejderin-karni-2014-turkce-dublaj-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder