10 Temmuz 2015 Cuma

Halo: Nightfall - Halo: Gece Karanlığı 2014 Türkçe Dublaj izle

Halo: Gece Karanlığı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  5.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Sergio Mimica-Gezzan yapmıştır. Paul Scheuring'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Ridley Scott üstlenmiştir. Steven Waddington ,  Christian Contreras ,  Luke Neal ,  Jonathan Harden ,  Sarah Armstrong gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 yapımı olan bu eser Aksiyon , Macera ve Bilim Kurgu Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
28.yüzyılda İnsanlar ve Covenant isimli uzaylı topluluğu arasında uzun yıllardır süren savaş sona ermiştir. Fakat savaşın sona ermesi, tehlikenin geçtiği anlamına gelmemektedir özellikle de Dünya'ya uzakta yaşayan insanların oluşturduğu koloniler için komutan Jameson Locke ve ekibi Sedra gezegenin de yaşayan insan kolonilerini tehlikeye karşı korumakla görevlidir. Bir gün uzaylılar tarafından yapılan bir terörist saldırıyı incelerken Jameson ve ekibi, Covenant uzaylılarının kendilerinden ileri bir teknoloji ile uzay araçları yaptığını keşif eder. Şimdi Covenant adlı uzaylı topluluğunu durdurmak her zamankinden daha da zor olacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Halo: Gece Karanlığı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Halo: Gece Karanlığı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Halo: Gece Karanlığı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Halo: Gece Karanlığı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Halo: Gece Karanlığı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder