3 Temmuz 2015 Cuma

Coffee Shop - Kahve Dükkanı 2014 Türkçe Dublaj HD izle

Kahve Dükkanı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.3 Imdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Dave Alan Johnson yapmıştır. Laura Vandervoort ,  Rachel Hendrix ,  Josh Ventura ,  Jason Burkey ,  Gabriela Lopez gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Dram , Komedi ve Romantik Filmler kategorilerinde yer almaktadır.
Donovan küçük bir kahve dükkanı sahibidir. 1 sene önce işleri ve hayatı mükemmel giden Donovan bu sene iki konuda da zor zaman geçirmektedir. İlk olarak işleri bozulmuştur. Ve çoğu kızın imreneceği yakışıklı sevgilisinden ayrılmıştır. Donovan ilk önce işlerini yoluna koymayı planlar ve bu sırada dükkana gelen yeni birisiyle tanışır. Bakalım aşk ve iş hayatını yoluna koyabilecek mi?
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Kahve Dükkanı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kahve Dükkanı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kahve Dükkanı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kahve Dükkanı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Kahve Dükkanı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder