10 Temmuz 2015 Cuma

Ode To My Father - Sözün Değeri 2014 Full HD izle

Sözün Değeri filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.7 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini JK Youn yapmıştır. Dal-su Oh , Jeong-min Hwang , Yunjin Kim gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Kore yapımı olan bu eser Aile , Dram ve Uzak Doğu Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Sözün Değeri filmi sıradan bir adamın, sıradan olmayan hikayesini anlatmaktadır. 1950'ler de yaşayan bir adam ne pahasına olursa olsun ailesine bakacağına söz vermiştir. 1950'li yıllar Kore için çok zor zamanlardır. Kore savaşı hungam tahliyesi, açlık gibi zorluklarla karşılaşan bir ülkede Duk-soo, babasına verdiği sözü tutmak ve ailesine sahip çıkmak için elinden geleni yapmaktadır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Sözün Değeri filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Sözün Değeri filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sözün Değeri türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sözün Değeri filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Sözün Değeri filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/ode-to-my-father-sozun-degeri-2014-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder