6 Temmuz 2015 Pazartesi

Badlapur 2015 Full HD izle

Badlapur filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.6 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Sriram Raghavan yapmıştır. Arijit Biswas ve Massimo Carlotto'nun senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Dinesh Vijan ve Saif Ali Khan üstlenmiştir. Varun Dhawan , Nawazuddin Siddiqui , Huma Qureshi gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Hindistan yapımı olan bu eser Suç, Aksiyon ve Dram Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Raghu adında genç bir adam bir banka soygununda öldürülen eşi ve oğlunun intikamını almakta kararlarıdır. Banka soygununu yapan ve Raghu'nun ailesini öldüren iki suçludan biri paraları alarak kaçmıştır, diğeri ise polis tarafından yakalanmış ve 20 yıl ceza almıştır.  Hapse atılan suçlu olaydan 15 yıl sonra kanser olur ve Raghu'dan onu affetmesini ister. Raghu diğer suçlunun kimliğini açıklaması karşısında adamı affeder. ve 15 yıl beklediği intikamını almak için adımın peşine düşer.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Badlapur filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Badlapur filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Badlapur türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Badlapur filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Badlapur filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder