2 Temmuz 2015 Perşembe

Horsehead 2014 Full HD izle

Horsehead filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  4.8 Imdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Romain Basset yapmıştır. Romain Basset ve Karim Chériguène'nin senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Jean-Michel Montanary üstlenmiştir. Vernon Dobtcheff ,  Catriona MacColl ,  Lilly-Fleur Pointeaux ,  Murray Head ,  Gala Besson gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Fransa yapımı olan bu eser Korku ve Fantastik Filmler kategorilerinde yer almaktadır.
Jessica küçüklüğünden beri sürekli aynı rüyaları görmektedir. Bu yüzden bu rüyaların ne anlama geldiğini araştırmaya başlar. Aynı zamanda byük annesini kaybeden Jessica ailesinin evine döner fakat annesiyle iyi geçinememektedir. Evde kaldığı ilk gece rüyasında ölen büyükannesini görür ve ertesi gün hastalanıp yatağa düşer.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Horsehead filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Horsehead filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Horsehead türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Horsehead filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.
.
Horsehead filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/horsehead-2014-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder