7 Temmuz 2015 Salı

Touched - Dokunaklı 2014 Türkçe Dublaj izle

Dokunaklı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.4 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Bradford May yapmıştır. Gina Van Name, Nathan Atkins'in senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Doris Roberts , Ernie Hudson , Rachael Carpani gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Kanser hastası olduğunu öğrenen Norma bir yazardır. Norma hemşiresi Emma sayesinde ne kadar hasta olsada hayata bağlı hisseder. Emma Norma'nın bu süreçte moralini yüksek tutmak ve onu mutlu etmek için elinden geleni yapmaktadır. Bu sırada Norma yarım bıraktığı kitapları tekrar eline alır ve aralarından en sevdiği Dokunaklı ismindeki kitap olur. Bu süreçte Norma ve hemşiresi Emma hayatta en önemli şeyin mutlu olmak olduğunu anlayacaklardır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Dokunaklı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Dokunaklı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Dokunaklı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dokunaklı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Dokunaklı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/touched-dokunakli-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder