9 Temmuz 2015 Perşembe

Hüddam 2015 Full izle

Hüddam filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.1 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Utku Uçar yapmıştır. Fatoş Hun , Murat Özen , Çağrı Duran gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Gerilim ve Korku Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Hüddam Filmi Hz. Süleyman'ın vefaatinden sonra onun emrinden çıkan ve iblisin hizmetine giren tarihin en eski ifret tarikatının bir aileye musallat olması ve Ege'nin ıssız ve karanlık bir köyünde ki tüğler ürperten vakasını anlatıyor. Filmin ana kahramanları Can ve Derya, şehirde birlikte normal bir hayat sürmektedir. Bir gün Can, annesi Derya'nın garip davranışlar sergilemeye başladığını ve anlaşılmayan eski dil bir konuşmaya başladığını fark eder. Paranormal olaylar yaşanır ve ardı arkası kesilmez. Can, bu olayı araştırdıktan sonra bu olayın tarihinin dedesi, anneannesi'nin doğduğu köye kadar uzandığını öğrenecektir. Daha fazla bilgi edinmek ve belki bir yardım alabilmek için annesi ile birlikte Ege'ye yolculuk ederler. Can ve Derya'nın yardımına Havas ve Hüddam ilmiyle ilgilenen asaf yetişiri. Asaf, bu gizli ve karanlık büyüyü çözmeye uğraştıkça olaylar daha karmaşık hal alacaktır. Gerilim ve Korku dolu dakikalar tüm izleyenlerin nefesini kesecektir. Şimdiden tüm izleyicilerimize de iyi seyirler..
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Hüddam filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Hüddam filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Hüddam HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hüddam filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hüddam filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder