2 Temmuz 2015 Perşembe

Kajaki 2014 Full izle

Kajaki filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.2 Imdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Paul Katis yapmıştır. Tom Williams'ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Paul Katis üstlenmiştir. David Elliot, Mark Stanley, Paul Luebke gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 İngiltere, Ürdün ortak yapımı olan bu eser Dram, Gerilim ve Macera Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
2006 yılının Eylül ayında 3 adam Afganistan'da bulunan Kajaki bölgesindeki barajın yakınlarında devriyeye çıkmıştır. Kurumuş nehrin içinde yürüyerek karşıya çıkmaya çalışan üç askerden birisi mayına basar. Mayın 25 yıl önce Rus istilası sırasında Ruslar tarafından bırakılmıştır. Yanındaki askerler mayına basan askere yardım etmek için yanına koşarlar fakat  sırada birşey fark ederler. Etrafları mayınlarla sarılıdır ve hareketleri onları ölümle burun buruna getirmektedir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Kajaki filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kajaki filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kajaki türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kajaki filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Kajaki filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/kajaki-2014-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder