9 Temmuz 2015 Perşembe

Antikacı 2015 Full HD İzle

Antikacı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.0 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Aclan Büyüktürkoğlu yapmıştır. Ertan Güleç , Didem Baylan gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Türkiye yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Hollywood yapımlarında da rol alan önemli filmlerin yönetmenliğini yapan Aclan Büyüktürkoğlu'nun senaryosunu yazıp, yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Gerilim türünde ki Antikacı filmi, Ertan adında ki bir gencin sıradışı yolculuğunu anlatmaktadır. Ertan değişik bir aileye sahiptir. Ailesi'nin içinde yaşanan kıskançlık oyunlarının sonunda bir trajediye dönüşmesiyle intihar eder. Ertan bir ambulans içinde hastaneye yetiştirilmeye çalışılır ve bu sırada komaya girer. Koma esnasın da ise başka bir sıradışı yolculuğa adım atar. Hayal meyal gördüğü kişiler ve duyduğu sesler ile birlikte bilinç altında bir yolculuktur bu. Bu yolculukta pişmanlıkları, kibri ve hataları yüzünden kaybbettiği ailesiyle yüzleşirken aynı zamanda bazı bilmeceleri çözüp ruhunu kurtarmaya çalışacak ve kendisiylede yüzleşmek zorunda kalacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Antikacı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Antikacı filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Antikacı HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Antikacı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Antikacı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder