10 Temmuz 2015 Cuma

Dum Laga Ke Haisha 2015 Full izle

Dum Laga Ke Haisha filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.8 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Sharat Katariya yapmıştır. Sharat Katariya'nın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Aditya Chopra ,  Yogendra Mogre üstlenmiştir. Ayushmann Khurrana ,  Kumar Sanu ,  Bhumi Pednekar ,  Sanjay Mishra ,  Seema Pahwa gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Hindistan yapımı olan bu eser Dram , Komedi ve Romantik Filmler kategorilerinde yer almaktadır.
Dum Laga Ke Haisha filminin hikayesi 1995 yılında geçmektedir. Prem Prakash Tiwari, Haridwar'da bulunan yerel bir markette kaset dükkanı işletmektedir. Babasının en büyük arzusu Prem'i eğitimli fakat fazla kilolu bir kız olan Sandhya ile evlendirmektedir. Okulu terk etmiş olan Prem, Sandhya'yı sevmemesine rağmen güzel kızların ilgisini çekemediği için mecbur Sandhya ile evlenir. Fakat Prem evliliklerine olan isteksizliğini açık bir şekilde göstermektedir. Arkadaşları tarafından alay konusu yapılan Prem, Sandhya ile yan yana yürümekten bile utanç duymaktadır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Dum Laga Ke Haisha filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Dum Laga Ke Haisha filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Dum Laga Ke Haisha türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Dum Laga Ke Haisha filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Dum Laga Ke Haisha filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum... biraz daha güncelliği artırırsanız harika olacaktır.

    türkçe dublaj izle
    Film izle

    YanıtlaSil