20 Mayıs 2016 Cuma

Gölge 2016 Türkçe Dublaj izle

İzlemek isteyeceğiniz tüm filmleri sitemizde barındırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Gölge filmini sitemize izleyebilmeniz için yüklemiş bulunmaktayız. Gölge izle seçeneğimiz ile hd kalitesinde izleyebilmek imkanına sahipsiniz. Gölge filmini konusuna değindiğimizde Tam anlamı ile harika bir film izleme keyfi sitemizde sizlerin beğenisine sunuluyor. Gölge filmini izleyip film hakkında görüşlerinizi bizlere bildirebilir izlemeyenler için tavsiye de bulunabilirsiniz. Gölge 2016 full izle seçeneğimiz ile filmleri arama motorunda arayıp sitemize ulaşabilmeniz mümkün. En yeni filmleri sitemizde barındırmaya çalışıyor vizyonda kaçırmış olduğunuz Gölge filmi dahil tüm filmleri izlemeniz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gölge filminin konusuna biraz değinmek istiyorum . Baş rol oyuncularımız Tarık ve Gülay çiftidir. Yeni evli olan bu çiftin tek sorunları Gülay'ın iş bulamamasıdır.
Gölge full izle
Tarık ajansta editörlük yapıyordur. Bir gün çalıştığı şirket adına büyük bir anlaşma imzalar ve çalışanlarla birlikte kutlamaya giderler. Aksilik bu olsa gerek ki Gülay kutlamanın olduğu akşam sibir krizi geçirerek hastaneye kaldırılır.Gün geçtikçe hastalığı kötüye giden Gülay'ın hastalığı hakkında doktorlar henüz kesin bir bilgiye ulaşamamışlardır. Ama nedeni bilinmeden bir anda iyileşir. Tamamen farklı bir insan olmuştur. Eski halinden eser kalmamıştır. Filmi izlerken daha net bilgilere ulaşabileceksiniz. İlginç bir konuya sahip olan bu filmi merak etmiyor değilim..
gibi bir konu ile karşı karşıya kalıyoruz. hdfilmgecesi.net ailesi sizlere iyi seyirler diler. Bizleri takipte kaldığınız sürece hiç bir filmi kaçırmaz ve arşivinizi sürekli yenilersiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder