2 Aralık 2014 Salı

Z Nation 1 Sezon Full HD izle

Z Nation dizisini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size diziden bahsetmek istiyorum. Syfy’ın “Sharknado: The Second One” adlı TV filmi sırasında yayımlanan “Z Nation”ın fragmanına bakacak olursak diğer dizilerden eşsiz bir yönü olmadığı apaçık ortada. Konu bakımından Walking Dead’le aynı sayılır. “İnsanlığı zombi istilasından kurtarmak” amaçlanan “Z Nation” için Syfy 13 bölüm sipariş verdi. “Sharknado”nun yapımcıları The Asylum’dan gelecek olan yeni dizi “Z Nation”da, zombi istilasının Amerika’ya gelişinden 3 yıl sonrası ele alınacak. Zira kalan tek laboratuvar onun kanını büyük bir hevesle beklemektedirler. İnsanoğlunun geleceği büyük bir belirsizlik içindeyken, post-apokaliptik bir Amerika’da 3000 kilometre uzunluğunda bir ölüm kalım mücadelesi başlayacaktır. Biraz walking dead e benzese bile başarılı bir dizi olacağına inanıyorum. izlemenizi tavsiye ederim. Z Nation dizisini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Z Nation dizisini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Z Nation türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Z Nation filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Z Nation dizisini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://goo.gl/Q4NqPo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder