1 Aralık 2014 Pazartesi

Hadi İnşallah Full izle

Hadi İnşallah filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. İnsanlar hayatının bir evresinde mutlu bir evresinde ise mutsuzlar. Bu iniş ve çıkışlar insanları bunalıma sokup eve kapanmasına sebep olabilir. Film, yazdığı blog ile sosyal medya fenomeni olan Pucca lakaplı bir kadının, dizüstü edebiyatı kapsamında yayınladığı kitaplardan senaryolaştırıldı. Başroller de ise Murat Boz ve Büşra Pekin yer alıyor. Pucca uzun süren birliktelikten sonra çok sıkılmaya başlamıştır. 4 sene olmasına rağmen hala Ankara’ya alışamamıştır. Hayatında bir şeyler yanlıştır ama ne? Bu gibi düşünceler onu iyice bunaltmıştır. Ailesinin yanına İzmir’e taşınmaya karar vermiştir. Sevgilisinden de ayrılması dertlerinin tuzu biberi olmuştur. Artık İzmir’e yerleşmiş ailesinin yanındadır. Fakat hiç telefon çalmıyordur, kimsenin ne aradığı ne de sorduğu vardır. Artık evde yemekten içmekten duba gibi olmaya başlamıştır. Ailesi onun çalışırsa bunalımdan kurtulacağına inandıkları için ona baskı yapıp bir yerde çalışmaya ikna etmişlerdir. İzmir’deki bir yerel Televizyon kanalında işe başlar. Burada öyle bir yakışıklı adama rastlar ki gözlerini ondan alamaz. Bu yakışıklı adama Pekmez lakabını verir. Hayatının burada İzmir’de değişeceğini hiç düşünmemiştir aslında. Pucca ve Pekmez’in aşkı tamda burada başlamıştır artık. Çok güzel Hareketler Bunlar programından tanıdığımız bir isim olan Büşra Pekin ve Yakışıklı ve yetenekli şarkıcı Murat Boz’un baş rollerini paylaştığı komedi filmi sizlerle. Kardeş Payı dizisinin zengin ve kodaman adamı Hilmi yani Şinasi Yurtsever’de filme oyunculuğuyla renk katmıştır. Hadi İnşallah filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Hadi İnşallah filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hadi İnşallah filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://goo.gl/4Z9Uu3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder