4 Aralık 2014 Perşembe

Derin Kabus - As Above So Below HD izle

Derin Kabus filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Derin Kabus 2014 yapımı gerilim filmi. Fransa'nın başkenti Paris sokaklarının altında, sayısız ruhun ebedi istirahatgahı olan ve kilometrelerce uzanan yeraltı tünelleri boyunca mezarları bulunur. Bir grup gezgin 6 milyon cesedin bulunduğu düşünülen kemik labirentine girdiğinde bu ölüler şehrinin barındırdığı sırrı ortaya çıkarır. Sokaklardan daha dolambaçlı olan yerin altı, kaşifleri, uzun zaman önce kendini unutturmuş gizemler ve ölülerden arta kalanlar kadar kendi iblisleriyle de yüzleştirir. Bir delilik ve dehşet yolculuğu olan ‘As Above, So Below’, hepimizin peşini bırakmayan kişisel şeytanları ortaya çıkarmak üzere insan ruhunun derinliklerine ulaşıyor. John Erick Dowdle'ın yönetmenliğini yaptığı gerilim filminin senaryosu Drew Dowdle ve John Erick Dowdle ikilisine ait.
Derin Kabus filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Derin Kabus filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Derin Kabus türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Derin Kabus filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Derin Kabus filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.



http://goo.gl/zQkMbr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder