19 Aralık 2014 Cuma

Ya Aşksa - What If ? Full izle

Ya Aşksa filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Üniversitenin tıp bölümünden mezun olan Wallace (Daniel Radcliffe), aşk hayatında pek başarılı değildir, hatta dibe vurmuştur. Bundan dolayı aşk hayatına belli bir süre ara vermektedir. Fakat animatörlük yapan Chantry (Zoe Kazan) ile tanıştıktan sonra aşk hayatı tam anlamıyla değişecektir. Wallace'in tek sorunu Chantry'in erkek arkadaşı Ben'dir. Wallace, en iyi arkadaşının aynı zamanda hayatının aşkı olmasından doğan karışık duyguların arasında kalacaktır. Filmin yönetmenliğini ise Michael Dowse üstlenmektedir.
Ya Aşksa filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Ya Aşksa filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ya Aşksa türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ya Aşksa filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Ya Aşksa filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/ya-asksa-what-if-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder