6 Aralık 2014 Cumartesi

Siccin 2014 Full izle

Siccin Full filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Siccin kelimesinin karşılığı Amel Defteri demektir. Korku filmlerinin Türkiye’de önde gelen isimlerinden Alper Mestçi yapımı harika bir korku filmi sizlerle. Amel defterini ve buna yazılan günahları konu alan Siccin filminde korkmamak, ürkmemek mümkün değil. Daha fragmanı bir çok izleyiciyi etkilemişken filmin aslı kim bilir neler yaşatır insana… Öznur'un çocukluktan beri sevdiği teyzesinin oğlu Kudret ile birlikte olabilmek için Kudret'in eşi Nisa'ya büyü yaptırması ve cinin Nisa'yı ele geçirmesi konu ediliyor. Bu cinin musallat ettiği lanet nedeniyle 5 yatsı içinde Nisa ve onun kanından olan herkes ölecektir. Siccin filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Aşk Sana Benzer Full filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Siccin 2014 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://goo.gl/XHXSKL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder