13 Aralık 2014 Cumartesi

Exodus Gods and Kings - Exodus Tanrılar ve Krallar

Exodus Tanrılar ve Krallar filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Ünlü yönetmen Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı film Hz. Musa'nın İsrailoğulları'nı kölelikten kurtarma hikayesi. Hz. Musa'nın hayatının önemli dönüm noktalarını konu ediniyor. Tevrat'ın bazı bölümlerinden esinlenerek yazılan hikaye, Musa'nın doğumu ve Mısır kraliyet ailesi tarafından evlat edilişiyle başlıyor. Firavun Ramses'in şiddetinden kaçmak için, kendisine güvenen 600 bin kişiyle birlikte binbir türlü engeli aşma çabaları, Ridley Scott'ın epik diliyle birlikte izleyicilerle buluşacak. Hz. Musa'yı ise İngiliz yıldız Christian Bale canlandırıyor.
Exodus Tanrılar ve Krallar filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Exodus Tanrılar ve Krallar türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Exodus Tanrılar ve Krallar filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Exodus Tanrılar ve Krallar filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/exodus-gods-and-kings-exodus-tanrilar-ve-krallar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder