19 Aralık 2014 Cuma

Sıkıysa Yakala - Catch Me If You Can Full HD izle

Sıkıysa Yakala filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Yaşanmış bir olaydan sinemaya uyarlanmış filmde 17 yaşındaki Frank Abagnale'nin hayatı kaleme alınmıştır. Daha genç yaşlarda babasından öğrendiği kız tavlama teknikleriyle bankadaki veznedarların ilgisini çekip kendi elleriyle yaptığı sahte çeki yutturmayı başarır ve ilerleyen zamanlarda başı FBI ile derde girecektir. Kahramanımız (Leonardo DiCaprio) çok kurnaz olmasına rağmen polis şefi (Tom Hanks) eninde sonunda onu yakalayacaktır. Yönetmenliğini Steven Spielberg'in yaptığı film sizlerle.
Sıkıysa Yakala filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Sıkıysa Yakala filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sıkıysa Yakala türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sıkıysa Yakala filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Sıkıysa Yakala filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/sikiysa-yakala-catch-me-if-you-can-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder