13 Aralık 2014 Cumartesi

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Full izle

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Filmde Arif (Erdal Beşikçioğlu) adında 40’larında, tutunamamış bir karakterin iç sesiyle ilerliyoruz. Neden devam ettiğinin farkında bile olmadığı bir ilişkinin içinde, bir türlü bitiremediği bir kitabı yazmanın peşinde, hayattan fazla beklentisi olmayan, içe dönük bir karaktertir. Sevgilisi bu gidişe bir dur diyerek ayrılıyor ondan ve Arif aslında o zaman hayattan neler istediğini sorgulayacak bir hale geliyor. "Mesela nasıl bir kadın" yazdığı kitapta da bunu sorguluyor. Bir ideal kadın düşüncesi var kafasında, onu çizmeye uğraşıyor yazarken ve sonra adeta o kadını buluyor ve aşık oluyorlar. Müzeyyen (Sezin Akbaşoğulları) bir ilişkiyle kendini niteleyen biri değil, Arif tamtersi. Aslında genelde cinsiyetlere yaftalanan şu “erkek özgürdür, kadın kendisini erkeğe adar, kendisini bir ilişkiyle tanımlar” klişesini yıkan bir hikayenin anlatıldığı filmdir. Filmde bu çiftin yaşayışları günümüz modern kadın erkek ilişkilerinin bir örneğini sergileyen çok gerçekçi bir tablo çiziyor.
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/fakat-muzeyyen-bu-derin-bir-tutku-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder