19 Aralık 2014 Cuma

Gece Vurgunu - Nightcrawler 2014 Full izle

Gece Vurgunu filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Daha işe yeni başlamış çaylak olan Lou Bloom (Jake Gyllenhaal), Los Angeles'ta polis muhabirliği yapmaya başlar. Lou Bloom çok hırslı bir o kadar da azimli bir kameramandır.  Sürekli kazaları, cinayetleri ve buna benzer felaketleri çok hırslı bir şekilde kovalamaya başlar. Sonuçta hırsının kurbanı olur ve işin içinde yer almaya başlar. Bütün suçları polislerden önce çözüp, kameraya almaya başlar ve insanların şuphesini üstüne çeker. Filmin yönetmenliğini Dan Gilroy üstlenmektedir.
Gece Vurgunu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Gece Vurgunu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Gece Vurgunu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Gece Vurgunu filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Gece Vurgunu filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/gece-vurgunu-nightcrawler-2014-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder