13 Aralık 2014 Cumartesi

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda Full izle

Kutu Cüceleri filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 2014 yapımı güzel Bir animasyon filmi olan Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda (The Boxtrolls) filmi, zenginliğe ve güzel peynirlere takıntılı, Viktoryen dönemin lüks bir kasabası olan Cheesebridge’de geçen eğlenceli bir hikayeyi anlatıyor. Cheesebridge’in sevimli Arnavut kaldırımlı sokaklarının altında geceleri kanalizasyondan çıkarak kasaba halkının en değer verdiği şeyleri yani çocuklarını ve peynirlerini çalan canavarlar, esrarengiz Kutu Cüceleri yaşarlar. Kasaba sakinlerinin bildiği gibi kutu cüceleri bi efsane değildir. Gerçekte ise Kutu Cüceleri, sırtlarında karton kutuları taşıyan, büyük mağaralarda hayatını sürdüren garip ve sevimli tiplerden oluşan bir yeraltı toplumudur.Kutu cücelerini yok etmeye çalışan Archibald Snatcher isimli kötü bir böcek öldürücünün hedefi olduklarından Winnie onlara yardım edecektir.
Kutu Cüceleri filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kutu Cüceleri filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kutu Cüceleri türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kutu Cüceleri filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Kutu Cüceleri filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/kutu-cuceleri-yaratiklar-aramizda-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder