19 Aralık 2014 Cuma

İyi Adam - A Good Man 2014 Full izle

İyi Adam filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Geçmişi başarılarla dolu olan ve girdiği her operasyondan başarılı bir şekilde çıkan Alexander işini son derece iyi yapmaktadır. Alexander yine özel bir operasyona çağrılır ama bu operasyon diğerlerinden ayrıdır. Çünkü bu operasyonda hiçbirşey başarılı gitmeyecek başarısız olacaktır. Bu operasyon sonrasında bütün kariyeri biter ve artık sakin bir hayat yaşamak ister. Ancak bu imkansızdır geçmişinin getirdiği sıkıntılar peşini bırakmaz. Rus ve Çin’li çetelerin girdiği savaşlarda ailesini korumak zorundadır.
İyi Adam filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
İyi Adam filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İyi Adam türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İyi Adam filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


İyi Adam filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/iyi-adam-a-good-man-2014-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder