13 Aralık 2014 Cumartesi

Day Of The Mummy 2014 Full izle

Day Of The Mummy filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Mumya filmine benzeyen Day Of The Mummy filminin konusu Jack Wells Codix taşı olarak isimlendirilen elması bulabilmek ve onun üzerinden para kazanmak için, Mısır’da gün yüzüne çıkan lanetlenmiş Kral Neferu’nun mezerına arkeolog grubuyla birlikte keşfe çıkar. Mumya araştırma sırasında canlanır ve kurbanlarını sırayla öldürmeye başlar. Jack Wells hayatının en korkunç anlarını yaşayacaktır. Filmin yönetmenliğini Johnny Tabor üstlenmektedir.
Day Of The Mummy filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Day Of The Mummy filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Day Of The Mummy türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Day Of The Mummy filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Day Of The Mummy filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/day-of-the-mummy-2014-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder