13 Aralık 2014 Cumartesi

[REC] 4: Kıyamet Gecesi - Apocalypse Full izle

[REC] 4: Kıyamet Gecesi filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. REC 2'de muhabir Angela Vidal'ın özel bir tim tarafından binadan kurtuluşuyla balıyor. Zombi virüsünün yayıldığı ve esaslı bir dehşet evine dönüşen bu yerden kurtulan tek insan olan Angela, kurtarıldıktan sonra kendini okyanusta yer alan bir tankerin karantina bölümünde bulur. Tanker zombi virüsünden kurtulabilen insanların buluşma noktası olmuştur. Ancak felaket burada da peşlerine bırakacak gibi değildir. Angela gemidekilerle işbirliği yaparak şiddetli zombi sürüsüne karşı savaşmak durumunda kalır.
[REC] 4: Kıyamet Gecesi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
[REC] 4: Kıyamet Gecesi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için [REC] 4: Kıyamet Gecesi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
[REC] 4: Kıyamet Gecesi filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


[REC] 4: Kıyamet Gecesi filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/rec-4-kiyamet-gecesi-apocalypse-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder