4 Aralık 2014 Perşembe

Neden Hollywodd filmleri güzel oluyo ?

Neden mi ? 
Çünkü her yıl en fazla oscar ödüllerini kapan hollywood filmleridir. Ama ticari kaygılar taşıyan amerikanın düşüncelerinin reklamını yaptığı insanları çürüten sinemadır. Aslen "hollywood sineması"ya saf para kazanmak icin yapılmış sığ şeyler anlatan ya da anlık duygu yaşatmak üzerine kurulmuş filmlerden ya da amerikanın tahihte haksız mudehalelerini duygusal öğelerle kişiselleştirerek çarpıtarak anlatan filmlerden oluşur. Abd nin emparyalist politikası sinema salonlarında kendini gösterir olmuştur ne yazıkki. Sinemalarımızda sadece hollywood sineması ya da hollywood sinemasına kayan türk filmleri yer almaktadır. Sinemalarda bağımsız sinema ya da halk dilindeki adıyla festival filmlerinin gösterimi ticari baskılarla engellenmektedir.


Bu tarz filmleri hdfilmkaresi.com dan full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz.Hdfilmkaresi.com film izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hdfilmkaresi.com Türkiye'nin tartışmasız en hızlı ve aynı zamanda en iyi film sitesidir. HdFilmKaresi.CoM iyi seyirler diler.

http://goo.gl/TVx8ha

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder