28 Kasım 2014 Cuma

Yıldızlararası - Interstellar Full izle

Yıldızlararası filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 2014 en iyi bilim-kurgu filmleri arasında yerini alacak olan Yıldızlararsı filminde; S. Thorne’un meşhur teorisi olan “solucan Delikleri” konusunda yol çıkılarak oluşturulmuş bir filmdir. Filmin geçtiği yakın gelecekte yeryüzünde yaşam, artan kuraklık ve iklim değişiklikleri nedeniyle tehlikeye girmiştir. İnsan ırkı yok olma tehlikesiyle yüzyüzedir. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur. Buradan geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere ulaşmak ve insanoğlunun yeni yaşam alanlarını araştırmak ise bir grup astronot-kaşife kalır. Bu kaşifler, geçen 1 saatin dünyadaki 7 yıla bedel olduğu ortamda hem hızlı ve cesur olmak zorunda kalacaklardır. Senaryosunu ise Christopher Nolan ve Jonathan Nolan birlikte yazdılar.
Yıldızlararası filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yıldızlararası türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yıldızlararası filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Yıldızlararası filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://goo.gl/1kFwW2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder