30 Kasım 2014 Pazar

Teenage Mutant Ninja Turtles - Ninja Kaplumbağalar 2014 izle

Ninja Kaplumbağalar 2014 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.Megan Fox, acar gazeteci April O'Neil rolünde oynuyor. Manhattan'ın lağım kanallarında yaşayan ve hocaları Splinter Usta ile birlikte New York'taki kötülüklere ve Shredder'a karşı verdikleri mücadele konu alıyor. Küçüklüğümüzden beri severek izlediğimiz Ninja Kaplumbağalar çizgi filmi artık sinemada. Daha güzel görüntü kalitesi ve ses eşliğinde. Film nasıl gibi sorunuz varsa yorumlara bir göz atabilir onlardan fikir elde edinebilirsiniz. Ninja Kaplumbağalar yer altında her gün ki gibi idmanlarını yapmaktadırlar. Splinter usta onların yeryüzüne çıkmasını istemiyordur. Çünkü yukarıdaki tehlikelere karşı hazırlıklı olmadıklarını düşünmektedir. Fakat Donatello ve Michelangelo diğer ikisine göre daha arka plandadır. Donatello grubun en akıllısı bir nevi mucididir. Michelangelo ise grubun çılgın ve en eğlenceli üyesidir. Raphael ise grubun kötü çocuğu olarak bilinir. O hep lider olmak istemiştir fakat liderlik vasfını taşımamaktadır. Leonardo ise grup lideri ve en kararlı kaplumbağadır. Ninja Kaplumbağalar 2014 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Ninja Kaplumbağalar 2014 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ninja Kaplumbağalar türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ninja Kaplumbağalar 2014 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Ninja Kaplumbağalar 2014 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler. 

http://goo.gl/eZxwXx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder