27 Kasım 2016 Pazar

Sağ Salim 3 izle

Sağ Salim 3 izleyicileri filmin 3. serisi çıktı çıkacak. Film yine sizleri kahkahalara boğacağa benziyor. Burçin Bildik ve Ufuk Özkan gibi usta oyuncuların yer aldığı filmde yönetmen Ersoy Güler dir. Film düşük bütçeyle yine bizleri güldürecektir. Türk sinemasının güzel filmlerinden olan Sağ Salim serisinin 3. filmi pek yakında ekranlarda sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca filmin senaryosunu da Ersoy Güler yazmıştır.
Filmin konusuna gelecek olursak; hapishane aracının kaza yapması sonucu hayatları değişen ve birleşen iki mahkumu anlatmaktadır.
Film hakkında daha fazla detaylı bilgi veremiyoruz, kusurumuza bakmayın. Şimdiden iyi seyirler…
Sağ Salim 3 izle imkanını sitemizden sizlere sorunsuz bir şekilde sunuyoruz. Sağ Salim 3 filmini ayrıca tek part izlemek isteyenler için Sağ Salim 3 tek part izle kısmından hdfilmgecesi.org adresinden kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Sağ Salim 3 hd izle esnasında bir sorun yaşarsanız ya da görüşlerinizi belirtmek isterseniz aşağıdaki yorum formunu doldurup düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Bilmenizi isteriz ki görüşleriniz hem bizler için hem de filmi izleyecek binlerce kişi için önemli bir yer tutmaktadır. Son olarak sizlere en iyi Sağ Salim 3 full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok görmeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder